HOME > PROGRAM > Program Outline
Program Outline
 
 


Time
 


Program
 


Duration
 


8 August, 2022
 

10:00-20:00

Registration

-

15:00-18:00

Young Scientist Symposium

180mins

18:00-20:00

Buffet dinner

120mins


9 August, 2022
 


Main Venue: Advances in Silage Research-I
 

7:30-8:00

Registration

30mins

8:00-8:30

The Opening Ceremony

30mins

8:30-9:10

Keynote Reports

40mins

9:10-9:50

Keynote Reports

40mins

9:30-9:50

Group Photograph

20mins

9:50-10:30

Coffee Break & Exhibition

40mins

10:30-10:50

Invited Presentation

20mins

10:50-11:10

Invited Presentation

20mins

11:10-11:30

Invited Presentation

20mins

11:30-12:30

Poster Presentation-1 & Exhibition

60mins

12:30-14:00

Buffet Lunch & Exhibition

90mins


Parallel Sessions
 

 

1.Silage Microbiology And Biochemistry

2.Silage Production And Intelligent Agriculture

 
 

14:00-14:40

Keynote Reports

Keynote Reports

40mins

14:40-15:00

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

15:00-15:20

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

15:20-15:40

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

15:40-16:40

Coffee Break & Poster Presentation-2 & Exhibition

60mins

16:40-17:20

Keynote Reports

Keynote Reports

40mins

17:20-17:40

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

17:40-18:00

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

18:00-18:20

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

18:30-20:30

Welcome Banquet

120mins


 10  August, 2022
 


Parallel Sessions
 

 


3.Silage Technology And Management
 

4.Silage Utilization And Animal Production

 

7:30-8:00

Registration

30mins

8:00-8:40

Keynote Reports

Keynote Reports

40mins

8:40-9:00

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

9:00-9:20

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

9:20-9:40

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

9:40-10:10

Coffee Break & Exhibition

30mins

10:10-10:50

Keynote Reports

Keynote Reports

40mins

10:50-11:10

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

11:10-11:30

Invited Presentation

Invited Presentation

20mins

11:30-12:30

Exhibition & Poster Presentation-3

60mins

12:30-14:00

Buffet Lunch & Exhibition

90mins


Afternoon Sessions: Advances of Silage Research-II
 

14:00-14:40

Keynote Reports

40mins

14:40-15:00

Invited Presentation

20mins

15:00-15:20

Invited Presentation

20mins

15:20-15:40

Invited Presentation

20mins

15:40-16:40

Coffee Break & Exhibition & Poster Presentation-4

60mins

16:40-17:20

Keynote Reports

40mins

17:20-18:00

The Closing Ceremony

40mins

18:00-20:00

Buffet Dinner

120mins


11 August, 2022
 

8:00-20:00

 

1. Free activities;

2. Professional Conference tour: Dairy Farm located in suburban area of Beijing or near Hebei Province

 


12-15 August, 2022
 


 Conference Tours 
 


16 August, 2022
 
 
Closing of the meeting
 

 


 
21543085Conference Tour I:Gansu Line:12-16 August, 2022 

Field visit on the forage production system in semi-arid and hilly areas of the Loess Plateau, the Northwest China.
 
 

21543085Conference Tour II:Anhui Line:12-16 August, 2022

Field visit on the silage and dairy production system in Southern China. Visit Zhongyang Animal Husbandry Co.Ltd., Funan County, Anhui Province.